Dan Micsa


Dan, explicind ...
Cite ceva despre istoria Goului in Florida

(extras dintr-un mesaj e-mail transmis pe lista "rgo")

Am creat aici in mijlocu Floridei un nou club de Go impreuna cu citiva "rocket scientist" de la KSC care aduna jucatori de pe o raza de 100km. Clubul este la Cocoa Beach a doua ca renume dupa Miami Beach. Pe raza asta se afla Kennedy Space Center, Orlando, Daytona, Melbourne FL, Palm Bay si alte orasele. Suntem cam 40 de jucatori in club din care 10..15 se intilnesc uzual din doua'n doua saptamini. Am organizat acu 2 saptamini un concurs cu handicap 10p / 1 rank si au fost vreo 13 concurenti. Dpdv istoric ii primul concurs care se organizeaza'n zona asta si primul club de go format. Jucatorii din Daytona, Orlando si Jacksonville au urmat exemplul si au format si ei cluburi la care se aduna 3..10 jucatori asa ca avem vreo 4 cluburi acum in zona cel de la Cocoa este cel mai mare si ii cam reuneste pe totzi cei din mijlocul Floridei.

In Florida se mai joaca serios in Miami unde sunt iarasi vreo 2..3 cluburi care mai organizeaza turnee din cind in cind.

Asa ca ... nimic fantastic :-) numai nuclee care se misca in directia buna. La noi in club sunt un japonez de 5D un corean de 4D io care ma dau cu ceva succes 3D p'aici si alti doi chinezi de vreo 3D. Eu ii mai si instruiesc pe agiamii sa nu mai fie chiar asa pinguini si lor le place.

Dan Micsa